luni, 22 noiembrie 2010

Prajitura cu Whisky

O reteta gustoasa pt. orice ocazie! :-)

Compozitie:

1 cana cu apa

1 cana cu zahar alb

1 cana cu zahar maro

4 oua mari

1 pachet de unt

2 cani cu fructe uscate

1 lingura sare

1 cana cu nuci

1 lamaie

2 Liter Whisky

Prepararea:

1. Gusta intai din Whisky, sa verifici calitatea.

2. Ia un vas mare.

3. Mai incearca odata calitatea Whisky-ului si daca e bun, toarna o cana plina si bea.
Repeta actiunea de cateva ori.

4. Porneste Mixer-ul si bate untul pana este pufos.

5. Pune o lingura de zahar

6. Verifica daca Whisky este in ordine.

7. Mai bea o cana plina.

8. Opreste Mixer-ul.

9. Sparge doua oua si anume ...in vas.

10. Zvarle inauntru fructele zbarcite.

11. O..hac..reste Mixarul. Daca fructele cretine nu ies din Hixar ...incearca cu suru..hac-benita.

12. Verifica Whisky ce consistenzzzzzzzzzzzz.....a.. are.

13. Arunca lamaia in Hixer si stoarce nucile.

14. Adauga o cana la ea. Zahar sau ce-o fi.

15. Unge cuptorul si pune-l la 360°

16. Bate mixerul pana se opreste.
Arunca vasul pe geam .

17. Gusta Whisky-ul ce a mai ramas.
Du-te in pat si da-o incolo de prajitura!!!!!!!!!!!!!!!

18. Nu trebuie sa-ti scoti pantofii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu