O reteta gustoasa pt. orice ocazie! :-)
Compozitie:
1 cana cu apa
1 cana cu zahar alb
1 cana cu zahar maro
4 oua mari
1 pachet de unt
2 cani cu fructe uscate
1 lingura sare
1 cana cu nuci
1 lamaie
2 Liter Whisky
Prepararea:
1. Gusta intai din Whisky, sa verifici calitatea.
2. Ia un vas mare.
3. Mai incearca odata calitatea Whisky-ului si daca e bun, toarna o cana plina si bea.
Repeta actiunea de cateva ori.
4. Porneste Mixer-ul si bate untul pana este pufos.
5. Pune o lingura de zahar
6. Verifica daca Whisky este in ordine.
7. Mai bea o cana plina.
8. Opreste Mixer-ul.
9. Sparge doua oua si anume ...in vas.
10. Zvarle inauntru fructele zbarcite.
11. O..hac..reste Mixarul. Daca fructele cretine nu ies din Hixar ...incearca cu suru..hac-benita.
12. Verifica Whisky ce consistenzzzzzzzzzzzz.....a.. are.
13. Arunca lamaia in Hixer si stoarce nucile.
14. Adauga o cana la ea. Zahar sau ce-o fi.
15. Unge cuptorul si pune-l la 360°
16. Bate mixerul pana se opreste.
Arunca vasul pe geam .
17. Gusta Whisky-ul ce a mai ramas.
Du-te in pat si da-o incolo de prajitura!!!!!!!!!!!!!!!
18. Nu trebuie sa-ti scoti pantofii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu